Turbózd fel az immunrendszered méhpempővel!

A hidegebb évszakokban mindenkit foglalkoztat a kérdés: hogyan tehetünk többet az egészségünk megőrzéséért? A megfázásos és influenzás időszakot úgy vészelhetjük át a legkönnyebben, ha megfelelően támogatjuk az immunrendszerünk működését. Ehhez válaszd te is a természet erejét! Segítünk, hogyan maradhatsz egészséges méhpempővel!

Ahogyan a neve is árulkodik róla, a méhpempő a méhektől származik, az ő munkájuknak köszönhetően létező, természetes anyag. Szuperélelmiszerként tartják számon, nem véletlenül! Érdekessége, hogy a dolgozó méhek termelik, ezzel táplálják királynőjüket és számtalan lárvájukat rendkívül eredményesen. Mivel a méhek azonban nagyon kevés méhpempő előállítására képesek, ezért is alakult úgy, hogy a család legértékesebb tagjainak, azaz a lárváknak és a királynőnek szánják a megtermelt mennyiséget. A méhpempő ebből kifolyólag bár drága élelmiszer, szó szerint aranyat ér!

A méhpempő a természet, a méhek ajándéka. Fogyaszd tudatosan!

Jótékony hatását mi sem bizonyítja jobban, mint a királynő hosszú élettartama. A maga öt életévével ugyanis jelentősen kiemelkedik a csupán néhány hétig élő és dolgozó méhek sorából. Gondoltad volna, hogy a méhkirálynők 30-40-szer tovább élnek, mint dolgozó méh társaik? Mindez egyértelmű bizonyítékul szolgál arra, hogy valamit jól csinálnak. Hogy mit? Nos, a válasz a táplálékukban keresendő, mely nem csupán hosszú életükre garancia, hanem kiemelkedő termékenységükre is: mindezt a méhpempőnek köszönhetik.

Jótékony hatását az emberek hamar felfedezték és alkalmazni kezdték a gyógyászatban. Mindig csodaszerként tartották számon, és ez mit sem változott az utóbbi években. Tárolása bár korábban nehézkesnek bizonyult – hiszen hűtőben kellett tartani és rövid szavatossági idővel bírt – manapság már sok esetben nem jelent problémát az ampullás kiszerelésnek köszönhetően. Ma már akadnak olyan 100% bio, mesterséges színezék-, tartósítószermentes készítmények, amelyek nem csak gond nélkül eltarthatók, de kifejezetten finomak is, így az egész család, a gyerekek is élvezhetik a méhpempő jótékony hatásait a mindennapokban.

A méhpempő és a méz fogyasztása támogatja az egészségedet.

Joggal merül fel a kérdés, hogy ezt az értékes tápanyagot hogyan lehetséges emberi táplálkozásunkba bevezetni anélkül, hogy azzal bármilyen kárt is okoznánk a méheknek. Az Arkoroyal számára alapvetés, hogy gondolunk a környezettudatosságra és a fenntarthatóságra. Mit jelent ez? A hatósági előírásoknál sokkal szigorúbban biztosítjuk a méhek élőhelyének természetes tisztaságát: tudtad, hogy az előírt terület többszörösét, 20 km² -t biztosítunk, amely kemikáliáktól, például rovarirtószerektől mentes? Az így nyert méhpempő tehát kifogástalanul tiszta és bio, hiszen célunk az egészséged támogatása és az ökoszisztéma fenntartása. Emellett nagyon fontos számunkra, hogy a helyi méhészek munkáját is segítsük, hiszen nélkülük mindez nem jöhetne létre. Ha érdekel, hogyan valósul meg a felelős méhészkedés, kattints ide!

De mitől olyan hatékony?

Ha kíváncsi vagy a méhpempő és ezzel együtt a méhkirálynők titkára, érdemes megismerned a méhpempő összetevőit. Nagy részben vizet tartalmaz, ezen felül ugyanakkor cukorből, lipidekből és fehérjékből áll. Kiemelkedő hatékonysága mégsem ebben rejlik. A méhpempő egészségre gyakorolt jótékony hatásának kulcsa a számtalan ásványianyag és vitamin, amelyet biokatív anyagok tesznek az emberi szervezet számára igazán hatékonnyá.

A mézet már ismered. Tudd meg, miből áll a méhpempő!

Főként tehát az immunrendszerre gyakorolt jótékony hatása miatt lehet kiváló étrendkiegészítő gyerekeknek (már 3 éves kortól) és felnőtteknek egyaránt. Komplex összetételének köszönhetően természetes energetizáló szer és vitaminforrás, ezért alkalmazhatjuk általános fáradtság, betegségek megelőzése és gyógyítása céljából is.

Az erős energetizáló tulajdonsága miatt a legjobb társad lehet a hidegebb évszakokban! Gondoltad volna, hogy klinikai vizsgálatok támasztják alá, hogy az Arkoroyal méhpempő alkalmazásával szignifikánsan növekszik a téli betegségek elkerülésének esélye? Mivel számos kedvező anyagból áll, ezért nem csupán az immunrendszerünk erősítésére alkalmazható eredményesen. Érdemes számításba venni, hogy mi mindenre hat még kedvezően ez a csodaszer.

Néhány további jótékony tulajdonság:

  • Hormonális kiegyensúlyozó hatással bír, amelynek köszönhetően kedvezően támogatja a teherbeesésért folytatott harcot.
  • Nagy mennyiségű B vitamint tartalmaz, melynek hiánya a különböző életkorokban és életszakaszokban is jellemző. Ráadásul igazi szépség vitamin,
    hiszen támogatja bőrünk és hajunk állapotát.
  • Hyaluronsavat és kollagént is tartalmaz, amelyek a sejtek regenerálódásának támogatásával segítik a bőr megújulását.
  • A változó korbankülönösen érdemes a használata, hiszen kedvezően veszi fel a harcot a klimax különféle tüneteivel szemben, de alkalmazzák a csontritkulás elleni megelőzésben is.

Ha fontos egészséged megőrzése és ehhez a természet erejét vetnéd be, akkor vásárolj méhpempőt megbízható forrásból és élvezd a méhek aranyának minden előnyét!