A természet antibiotikumai – Így használd őket

A méhek rendkívül hatékony immunerősítő megoldásokat tartogatnak számunkra.

Az antibiotikum hatásos, amennyiben az előírt módon, különféle bakteriális megbetegedésekre használjuk. Bár a megfelelő antibiotikum használatával hatékonyan vehetjük fel a harcot a bakteriális fertőzésekkel, ugyanakkor könnyen okozhatunk magunknak más jellegű problémákat. Lássuk, hogyan kerülhetők el az antibiotikumok okozta felesleges kellemetlenségek!

Bővebben...

5 dolog a természetes immunerősítéshez

Étkezz okosan és immunizáld a szervezetedet természetes alapanyagokkal!

Szervezetünk védekezőképességét az immunrendszerünk határozza meg. Ha gyengébb az immunrendszerünk, gyakrabban és hosszabban számíthatunk különféle megbetegedésekre, mint azok, akiknek elég erős a szervezetük. Az immunrendszerünk erőssége azonban legtöbbször nem egy állandó dolog, számtalan módon tehetünk érte és ellene egyaránt.

Bővebben...

Harc a tavaszi fáradtság ellen

Összegyűjtöttük a tavaszi fáradtság legjobb természetes ellenszereit!

Tavasszal minden új életre kel. Felébrednek a téli álmot alvó állatok, bimbózni kezdenek a növények, és egyre több ember szája húzódik mosolyra a jó idő beköszöntével. Az emberek jelentős része mégis erőtlennek, fáradtnak érzi magát a tavasz megérkeztével. Vajon mi okozhatja a tavaszi fáradtságot és hogyan lehet tenni ellene?

Bővebben...

Az idősödő szervezet immunvédelme – Természetesen!

Az időskori betegségek elkerülését természetes vitaminpótlással érdemes támogatni.

Az életkor előrehaladtával számos változás áll be életünkben és szervezetünkben egyaránt. Az idösödő szervezetnek a fiatallal szemben egészen más és sokkal komolyabb védelemre, támogatásra van szüksége annak érdekében, hogy a betegségekkel szembeni harcban minél eredményesebb lehessen.

Bővebben...

Propolisz – Immunerősítés természetesen!

Az immunerősítő propolisz a méhek ajándéka az emberiség számára.

A méhek rendkívüli szereplői a természetnek. Kreativitásuk megmutatkozik az étkezés, az utódok nevelése és a kaptár kialakítása során is. Tudtad, hogy a védelmüket propolisszal maximalizálják? De mi is az a propolisz és mitől olyan értékes az emberek számára is, ha immunerősítésről van szó?

Bővebben...

Szuper immunerősítő bomba, a méhpempő

A méhek szorgos munkájának köszönhető az immunerősítő méhpempő.

A méhkaptárban a méhpempő kizárólag a méhkirálynő eledele. Talán ennél a ténynél komolyabb bizonyíték nem is szükséges arra, hogy egyértelművé váljon, a méhpempő mennyire értékes, tápanyagdús eledel, hiszen a kaptár legfontosabb szereplője fogyasztja. De vajon miért éri meg nekünk, embereknek is ezt fogyasztani, különösen influenzaszezon és járványok idején?

Bővebben...

Azok a lenyűgöző méhek! – 7 dolog, amit nem tudtál róluk

Ismerd meg a méhek 7 lenyűgöző szokását és képességét!

A méhek régóta részesei az emberek mindennapjainak. Sokat köszönhetünk nekik, így a legtöbben pozitívan és szeretettel gondolunk ezekre a szorgos kis élőlényekre. Bárhogyan is vélekedj, egy biztos: a méhek nagyon különleges állatok, amit alátámaszt a következő 7 érdekesség is.

Bővebben...

A méhek csodája, a méhméreg

Az apiterápia vagy méhterápia évezredek óta ismert gyógymód.

Szúnyogcsípés, darázscsípés, méhcsípés… A jó idő már kopogtat az ajtón, ezzel együtt pedig nem csak mi, hanem a rovarok is előmerészkednek. Minél több időt töltünk a szabadban, annál inkább számolnunk kell azzal, hogy valami megcsíp bennünket. De vajon tényleg minden csípés olyan rossz, mint amilyennek elsőre tűnik?

Bővebben...

Turbózd fel az immunrendszered méhpempővel!

A méhpempő a természet, a méhek ajándéka. Fogyaszd tudatosan!

A hidegebb évszakokban mindenkit foglalkoztat a kérdés: hogyan tehetünk többet az egészségünk megőrzéséért? A megfázásos és influenzás időszakot úgy vészelhetjük át a legkönnyebben, ha megfelelően támogatjuk az immunrendszerünk működését. Ehhez válaszd te is a természet erejét! Segítünk, hogyan maradhatsz egészséges méhpempővel!

Bővebben...

Méz és diéta – Helyettesíthető mézzel a cukor?

Diéta mézzel

Év elején a testtömegre vonatkozó fogadalmak miatt sokan keresnek különféle alternatívákat az addigi étkezési szokások helyett. Az egyik fő alapanyag, melyet ilyenkor sokan lecserélnek, az a cukor. Vajon a méz megfelelő alternatíva lehet az édesítésre?

Bővebben...
Iratkozz fel hírlevelünkre és megajándékozunk egyszeri 10% kedvezménnyel!

Rendszeresen értesülhetsz újdonságainkról, és nem maradsz le híreinkről, kedvezményeinkről és legújabb termék információinkról sem!