felso-maszk

Cukorbeteg vagyok. Melyik Arkoroyal® terméket használhatom?

Minden alkalommal vegye figyelembe a dobozon jelölt, 1 adagban lévő cukor tartalmat

Feloldhatom az ampullát a vízen kívül másban is?

Természetesen, feloldhatja gyümölcslében vagy szirupban.

A természetes karakterét tekintve, néhány termék íze vagy illata erőteljes lehet. A gyümölcslé ezért egy jó alternatíva, elrejti ezeket a kellemetlen elemeket.

Szedhetem egész évben az Arkoroyal® termékeket?

Igen, javasolt az Arkoroyal termékek szedését több alkalommal megismételni az év során.

Az Arkoroyal® ampullákat hűvös helyen kell tárolni?

Az Arkoroyal Kid kivételével nem szükséges. Az Arkoroyal® ampullákat a gyártási folyamat során hőkezelik, amely megakadályozza a mikroorganizmusok elszaporodását. Ez az eljárás gyengéd és olyan hőmérsékleten folyik, amely során minden tulajdonságát megőrzi.

K vitamin gátlót szedek, van erre hatása az Arkoroyal® termékeknek?

Az Arkoroyal® Energia és Royal Fruits termékei olyan növényi hatóanyagokat tartalmaznak (ginzeng and goji), amely hatással lehetnek a VKA véralvadásgátlókra, emiatt tanácsos kikérni orvosa véleményét, mielőtt szedni kezdi őket.

Ha valaki allergiás a tavaszi pollenre, kialakulhat nála allergia a méhpempővel és a méhészeti termékekkel kapcsolatban?

2 fajta allergia létezik: az inhalációs és a táplálék allergia. A hatásmechanizmusuk eltérő, és azok, akik tavasszal allergiásak a pollenre (inhalációs allergia) a méhpempő szervezetbe való bevitelét nagyon jól tolerálják. Van mód arra, hogy megtudjuk, hogy valaki allergiás-e a méhpempő fogyasztására, azzal, ha megkérdezzük tőlük, hogy allergiásak-e a mézre (táplálék allergia). Amennyiben a válaszuk igen, akkor a méhészeti termékek nem javasoltak.

Amennyiben kétsége merül fel, tanácsos kis adaggal kezdeni, amelyet fokozatosan növelhet.

Mivel garantálható az Arkoroyal® termékekben használt nyersanyagok minősége?

A származási helynél fontosabb az a környezet, amelyben a betakarítás történik, valamint az ellenőrzésre fordított figyelem. Az Arkopharma Laboratories a saját méhpempő ellátási láncának exkluzív partneri kapcsolataival garantálja önnek a prémium minőséget.

A független testület által igazolt védjegye tanúsítja, hogy magasabb követelményeket teljesít, mint amilyeneket a biogazdálkodási referencia dokumentumok vagy a méhpempőre vonatkozó európai szabványok előírnak. Emellett garantálja a betakarítási területen a felelős méhészeti gazdálkodást is. Az Arkoroyal® úttörő ezen a területen.

Adhatom a méhpempőt 3 év alatti gyermekeknek, illetve szedhető várandósság vagy szoptatás idején?

Várandósság vagy szoptatás idején a méhpempőt körültekintéssel alkalmazza. Kérjen tanácsot orvosától vagy gyógyszerészétől!

A WHO nem javasolja a méhpempő fogyasztását azon gyermekek esetén, akik immunrendszere még nem fejlődött ki teljesen.

Nem ízlik a méhpempő íze; mit ajánlanak?

Az ARKOPHARMA laboratories Arkoroyal® ampullákat javasol, kellemes méz/narancs ízesítéssel.

A méhpempő „ösztrogén jellegű” molekulákat tartalmaz, ellenjavallt hormonfüggő daganatos megbetegedések esetén?

Mindig körültekintéssel kell eljárni azon esetekben, amikor a múltban előfordult hormonfüggő daganatos megbetegedés. A méhpempő 10-HDA-t tartalmaz, amely egy antibakteriális, antivirális és angiogenezis-gátló tulajdonságú zsírsav. Számos tanulmány szerint a 10-HDA vélhetően a daganatos sejtek ösztrogén receptoraira hat. Emiatt javasolt a méhpempő fogyasztásának mellőzése olyan esetekben, ahol korábban előfordult hormonfüggő daganatos megbetegedés (Forrás:  Moniteur des pharmacies No. 3157, 2016. december 24).

A méhpempő hizlal?

A méhpempő kis mennyiségekben nem hizlal. Aránylag kevés cukrot tartalmaz (körülbelül 15%), a mézzel összevetve (80%). Kalória értéke 140 kcal/100g, ezért az Arkoroyal® ampullákban található méhpempő (1500 mg) kalória értéke 2 kcal, ami egy eperével egyenértékű!

Hogyan tudom felbontani az ampullát?

Az alábbi grafikák az Arkoroyal Bio 500 mg, Arkoroyal Bio 1500 mg és Arkoroyal Energia készítmények ampulláinak felbontásához nyújtanak segítséget.

AMPULLA BONTÁS 1.
Rázza fel az ampullát!

AMPULLA BONTÁS 2.
Hüvelykujjával pattintsa le az ampulla fedelét!

AMPULLA BONTÁS 3.
Távolítsa el az ampulla tetejét és a tartalmát töltse ki pohárba!

Iratkozz fel hírlevelünkre és megajándékozunk egyszeri 10% kedvezménnyel!

Rendszeresen értesülhetsz újdonságainkról, és nem maradsz le híreinkről, kedvezményeinkről és legújabb termék információinkról sem!