Gyakran ismételt kérdések

Minden alkalommal vegye figyelembe a dobozon jelölt, 1 adagban lévő cukor tartalmat.

Természetesen, feloldhatja gyümölcslében vagy szirupban.

A természetes karakterét tekintve, néhány termék íze vagy illata erőteljes lehet. A gyümölcslé ezért egy jó alternatíva, elrejti ezeket a kellemetlen elemeket.

Igen, javasolt az Arkoroyal termékek szedését több alkalommal megismételni az év során.

Az Arkoroyal Kid kivételével nem szükséges. Az Arkoroyal® ampullákat a gyártási folyamat során hőkezelik, amely megakadályozza a mikroorganizmusok elszaporodását. Ez az eljárás gyengéd és olyan hőmérsékleten folyik, amely során minden tulajdonságát megőrzi.

Az Arkoroyal® Energia és Royal Fruits termékei olyan növényi hatóanyagokat tartalmaznak (ginzeng and goji), amely hatással lehetnek a VKA véralvadásgátlókra, emiatt tanácsos kikérni orvosa véleményét, mielőtt szedni kezdi őket.

2 fajta allergia létezik: az inhalációs és a táplálék allergia. A hatásmechanizmusuk eltérő, és azok, akik tavasszal allergiásak a pollenre (inhalációs allergia) a méhpempő szervezetbe való bevitelét nagyon jól tolerálják. Van mód arra, hogy megtudjuk, hogy valaki allergiás-e a méhpempő fogyasztására, azzal, ha megkérdezzük tőlük, hogy allergiásak-e a mézre (táplálék allergia). Amennyiben a válaszuk igen, akkor a méhészeti termékek nem javasoltak.

Amennyiben kétsége merül fel, tanácsos kis adaggal kezdeni, amelyet fokozatosan növelhet.

A származási helynél fontosabb az a környezet, amelyben a betakarítás történik, valamint az ellenőrzésre fordított figyelem. Az Arkopharma Laboratories a saját méhpempő ellátási láncának exkluzív partneri kapcsolataival garantálja önnek a prémium minőséget.

A független testület által igazolt védjegye tanúsítja, hogy magasabb követelményeket teljesít, mint amilyeneket a biogazdálkodási referencia dokumentumok vagy a méhpempőre vonatkozó európai szabványok előírnak. Emellett garantálja a betakarítási területen a felelős méhészeti gazdálkodást is. Az Arkoroyal® úttörő ezen a területen.

Várandósság vagy szoptatás idején a méhpempőt körültekintéssel alkalmazza. Kérjen tanácsot orvosától vagy gyógyszerészétől!

A WHO nem javasolja a méhpempő fogyasztását azon gyermekek esetén, akik immunrendszere még nem fejlődött ki teljesen.

Az ARKOPHARMA laboratories Arkoroyal® ampullákat javasol, kellemes méz/narancs ízesítéssel.

Mindig körültekintéssel kell eljárni azon esetekben, amikor a múltban előfordult hormonfüggő daganatos megbetegedés. A méhpempő 10-HDA-t tartalmaz, amely egy antibakteriális, antivirális és angiogenezis-gátló tulajdonságú zsírsav. Számos tanulmány szerint a 10-HDA vélhetően a daganatos sejtek ösztrogén receptoraira hat. Emiatt javasolt a méhpempő fogyasztásának mellőzése olyan esetekben, ahol korábban előfordult hormonfüggő daganatos megbetegedés (Forrás: Moniteur des pharmacies No. 3157, 2016. december 24).

A méhpempő kis mennyiségekben nem hizlal. Aránylag kevés cukrot tartalmaz (körülbelül 15%), a mézzel összevetve (80%). Kalória értéke 140 kcal/100g, ezért az Arkoroyal® ampullákban található méhpempő (1500 mg) kalória értéke 2 kcal, ami egy eperével egyenértékű!

Az alábbi grafikák az Arkoroyal Bio 500 mg, Arkoroyal Bio 1500 mg és Arkoroyal Energia készítmények ampulláinak felbontásához nyújtanak segítséget.

AMPULLA BONTÁS 1.

Rázza fel az ampullát!

AMPULLA BONTÁS 2.

Hüvelykujjával pattintsa le az ampulla fedelét!

AMPULLA BONTÁS 3.

Távolítsa el az ampulla tetejét és a tartalmát töltse ki pohárba!
Iratkozz fel hírlevelünkre és megajándékozunk egyszeri 10% kedvezménnyel!

Rendszeresen értesülhetsz újdonságainkról, és nem maradsz le híreinkről, kedvezményeinkről és legújabb termék információinkról sem!